Art4You(th) Creatief met kunst Grootebroek

Je hoeft het niet te kunnen, je komt het leren!

Boek een:

Feestje!!!! of partijtje...

Extra maatregelen ivm met de Corona voorschriften:

Geen lessen tot toestemming van de gemeente

Art4You(th) Kunstschool en Jeugdkunstschool, Industrieweg 3, Grootebroek

We hebben er zoveel! feestjes en partijtjes en er komen er elke keer een paar bij want we vinden feestjes verzinnen zo leuk!!

Ehm... met kralen, met schilderen, met t-shirts pimpen met baseballcaps pimpen met kussens maken met... nou ja zoveel, we zijn een beetje verslaafd aan feestjes verzinnen.

Bovendien doen we feestje, met 2x drinken, met een snoepje en een zakje chips, dus het hele feestje is al af, dat scheelt je ouders een hoop werk!!! Wel boeken en vooruit betalen om te reserveren. Boek nu meteen!

Schrijf je in voor:

Onze activiteiten

 



  • Volwassenen tekenen en schilderen. Beginners en gevorderden.

  • Jeugd 7 tot 15 jeugdkunstschool, alles op het gebied van tekenen en schilderen.

  • Dagbesteding/creatieve therapie volwassenen 18+. Creatieve bezig van tekenen en schilderen tot breien haken, kleding maken, 3d kaarten maken etc.

  • Kinderkunstfeestjes leeftijd 6 tot 12 jaar. Feestjes incl. drinken en lekkers, Creatief, eenhoorn feestje, T-shirts, tassen, schilderijen maken etc.

  • Groepsworkshops: max 20 personen bij Artyou(th) Vrijgezellenfeestje, Verenigingen,personeelsuitje, zussendag, babyshowers, etc.  tot 40 personen op uw locatie.

  • Workshops:                       Graffiti ontwerpen, Mixed media, Textiel verharder, Dry-Brush, Dieren tekenen, Abstract leren maken, Graffititekenen, Modetekenen, Pompoensnijden en nog veel meer......

 

 Teken en schilderles, volwassenen en jongvolwassenen

 

Ooit wel eens overwogen tekenles te nemen? Lekker op je eigen niveau. Hier komen mensen die net beginnen en nog alles willen leren maar ook mensen die van schilderen hun beroep aan het maken zijn en bepaalde dingen nog beter onder de knie willen hebben. Juist die interactie maakt het leuk. Je leert dus ook veel van elkaar, maximaal 9 personen op een groep.

Deze lessen zijn op maandagmorgen en donderdag avond, deze laatste groep is gemengd: jeugd, jongvolwassen en volwassenen.

Donderdag avond is er 1 plek vrij.

Jeugdkunstschool 7 tot 14+

 

 De jeugdkunstschool groepen zijn op maandag, dinsdag en woensdag van 16.00 tot 17.30 en op dit moment komt er een expositie aan van deze kindergroepen op 3 november. van 14.00-17.00, kom kijken!!

Op de wachtlijst voor een plekje? :Boek een gratis proefles!

Workshops volgen?

nieuwe workshops!!

Kinderworkshops op zondag: 15 of 20 euro t-Shirt met Avengers, Baseball caps pimpen, Windgong maken, Silhoutte schilderij maken etc. schrijf je in:

 

Voor Groeps-workshops: verenigingen, vrijgezellenfeesten, babyshowers, bedrijfsuitjes, zussendag, ik-ben-geen-kind-meer-feestjes.  Kijk hier: Groepsworkshops

postertje jpg_edited.jpg

Foto's jeugd expositie 2019

Foto's kijken van de expositie van 3 november? Klik op de expositie poster en je gaat naar de foto pagina

Of klik hier om te zien wat we nog meer doen.....

Art4You(th)

Industrieweg 3

1613 TK

Grootebroek

Tel: 06-28994660

Anita@Shesacatartworks.nl

Corona nieuws:
6-5-2020: Op dit moment ligt er een verzoek bij de gemeente of we open mogen maar daar is nog geen antwoord op binnen. Het is voorgelegd aan een team dat daarvoor is samengesteld en zij gaan kijken wanneer en met welke regels en voorschriften het eventueel mag.
12-5-2020: Contact met de gemeente: alles anders dan school en sport op 1.5 meter valt nog onder de wet op samenscholing en is dus verboden. Met 14 dagen kunnen er andere dingen besloten worden, dus dat wachten we af.
Blijf af en toe kijken of er dingen veranderen! dat passen we hier als eerste aan!! Tot snel (hoop ik!)

Volg ons op facebook en maak kans op een waardebon

  • c-facebook

© 2015. Art4You(th)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now