top of page

Wat zeggen ouders, klanten en kinderen over Art4you(th).......

Een verzameling berichtjes die mensen achterlaten op de facebookpagina, in ons gastenboek en die ouders ons toefluisteren

Een Moeder:

"Mijn dochter kon al leuk tekenen, maar met de goede begeleiding van Anita heeft ze dit in een jaar naar een veel hoger niveau getild. Dochterlief wil erg graag bij Anita blijven tekenen, niet alleen omdat ze heel veel leert op tekengebied, maar ook omdat Anita heel goed met mensen omgaat. Ze weet precies wie welke uitdaging nodig heeft en wanneer welke opmerkingen geplaatst moeten worden. De kids moeten ook wel eens dingen oefenen waar ze geen zin in hebben, maar daarna zijn hun vaardigheden wel erg verbeterd. zeg nou zelf, als je geen wenkbrauwen oefent, hoe kun je dan ooit een geloofwaardig portret tekenen? Al met al een gezellige en leerzame activiteit in een positieve omgeving"

 

 

Een dame waarvoor we haar babyshower organiseerden:

"Ik ben super blij met m'n verrassings babyshower met bellypaint.
Bellypaint was super mooi geworden! Jammer dat je het niet kan bewaren. En een heeel leuk idee dat je vriendinnen rompertjes en mutsjes enz versieren voor jou ukkie ! Ik ga ze in ieder geval inlijsten!"

 

 

Tekenkids:

"ik kom altijd een half uur eerder want dan kan ik alvast lekker beginnen en heb ik Anita nog helemaal voor mezelf om vragen aan te stellen, ik kan niet helemaal wachten tot het tijd is hoor!"

 

"Ik vind het zo gek dat als ze iets uitlegt of even komt helpen ik bijna "echte" dingen maak terwijl het thuis vaak niet helemaal lukt, maar dan neem ik die tekening gewoon mee en maak ik hem op tekenles helemaal goed en dan is het vaak maar een heel klein dingetje!"

 

 

Workshoppers:

"Die pompoen workshop is zo leuk, ik ga er thuis nog 1 maken en de volgende keer moet m'n dochter echt mee. Ze zou dit ook geweldig hebben gevonden!"

 

bottom of page