top of page

Over

Hallo, Even voorstellen: Ik ben Anita Waninge, airbrusher/illustrator/decoratieschilder en restaurateur van beroep en daarnaast ben ik naar aanleiding van een verzoek van een aantal kinderen met de jeugdkunstschool art4you(th) begonnen. Er was toen in de omgeving weinig op creatief gebied te doen. Bovendien vinden kinderen mijn dagelijkse werk zoals het spuiten van motoren en vrachtwagens gewoon erg cool, het is stoer, dat wordt tekenen ook meteen iets stoers. Dat is meteen een leuke binnenkomer, geen eng mens dat iets met verf doet maar een stoer mens dat verf op motoren en vrachtwagens spuit. Het is maar hoe je de wereld bekijkt! :-)

Toen ik kinderen met problemen tegenkwam in mijn werk ben ik verder gaan studeren op therapeutisch vlak zoals Creatieve therapie en omgaan met kinderen met een CS.

Ondertussen doen we nog veel meer dan alleen de jeugdkunstschool, ook leuke workshops, Volwassen teken en schilderlessen, individuele begeleiding, creatieve begeleiding en andere leuke of bijzondere dingen.

Ons pand zit op de Industrieweg 3 in Grootebroek, om het hoekje naast Wesley's witgoed en bied plaats aan maximaal 12 cursisten. Op onze (nog) blauwe plantenbak staat met grote letters "Airbrush Special Paint", je kunt het niet missen.

IMG_2163_edited.jpg

Sommige kinderen lessen al 10 jaar bij ART4You(th) en zitten ondertussen op het MBO, zij blijven ondanks huiswerk, en fietsafstand toch komen!

Leuk!!!

Onze dochter met ADHD lest nu iets meer dan een jaar bij Anita, ze leeft helemaal op! Ze heeft veel plezier in haar tekenlessen maar ook haar concentratie blijkt toe te nemen. Heel tevreden!

Blije moeder.

Tel/app: 06-28994660

e-mail: anita@shesacatartworks.nl

 

adres: industrieweg 3, Grootebroek

Lesgeven:

 

Ik geef les en begeleiding met een therapeutische achtergrond als basis, mijn leerlingen zelfverrouwen geven, laten zien wat ze kunnen en er uit halen wat er in zit is de belangrijkste drijfveer. Maar humor, een positiviteit en iedereen laten zijn wat hij/zij is is zeker zo belangrijk.

Dat is ook de reden dat iedereen les krijgt op eigen niveau. Ieder mens is anders en leert op eigen thempo.

 

Leerlingen/Clienten: Ik begeleid en geef les aan leerlingen en clienten met uiteenlopende klachten, natuurlijk gewone blije kinderen en volwassenen die van tekenen houden maar ook aan onzekere kinderen, kinderen met ADHD, Dyslectie, kinderen met een ontwikkelingsachterstand, kinderen met een depressie e.d.

 

Bij volwassenen: mensen met depressie klachten, mensen die het moeilijk hebben door het leven met een chronische aandoening, mensen met kanker en mensen met verschillende concentratie stoornissen. Moet ik dat zo bot neerzetten? ja helaas wel, we dansen er niet omheen maar praten erover en gaan er mee om. Bij ons is dat niet de grote olifant in de kamer waar niet over gesproken kan worden maar iets waar we met elkaar over praten. Echt dat scheelt een hoop!

 

 

Informatie:

Ons Atelier is onze werkruimte, hier worden schilderijen, portretten, motor- auto en vrachtwagen onderdelen voorzien van airbrush. 1 dag in de week geven we volledig les en dagbesteding, de rest van de week is het atelier gewoon werkplaats en geven we alleen les op de aangegeven tijden.

 

Wilt u een folder halen? Dat kan altijd, die hangen buiten aan de etalage of u loopt even naar binnen.

 

Inschrijven, dingen vragen, proefles of feestje boeken kan via het contactformulier op deze site maar tijdens de lessen mag u ook gerust even binnenlopen, zie lesrooster. Feestje bespreken, locatie bekijken etc: 06-28994660

 

Weten wat ik op de niet-lesdagen doe: volg op facebook She 's a Cat Art Works of kijk op www.shesacatartworks.nl

Direct contact
Workshops die eraan komen!

Creatieve workshops op zondag middag.

 

Teveel om even op te noemen maar er komen toch leuke dingen aan! Geen zin om elke week een les te volgen maar wel af en toe een workshop?

 

Kijk hier wat we allemaal hebben: Workshop Overzicht

bottom of page