top of page

Wat wil je doen?

Kijk hier wat je wilt doen, boek een les, groep of workshop en wees er op tijd bij.

Jeugdkunstschool 7 tot 15 jaar

Maandag   15.15-16.45   Portfoliogroep: 16.45-18.15

Dinsdag     16.00-17.30

Woensdag 16.00-17.30

 

In de gewone jeugdkunstschool groepen leren kinderen alles over tekenen en schilderen, alle stijlen: van dierentekenen, Graffiti, striptekenen tot illustratietekenen en portretten maar ook alle materialen van een simpel potlood tot olieverf. Ook doen we proefjes met eigen wasco krijt maken, mengen van verf etc.

 

De portfoliogroep is een groep van 12 jaar en ouder, de meeste kinderen hebben al een tijdje les en zijn een portfolio aan het samenstellen voor het doorstromen naar kunstonderwijs.
 

Incl. materiaal, 7.50 per les, niet aanwezig? niet betalen, leskaart 10 of 20 lessen. Bij een 20 lessenkaart 1 les korting. Jaarkaart 300 euro per jaar.

Volwassenen Tekenen en schilderen

Ma 10.00-12.00

​Hier leer je alles wat je leren wil, je werkt op eigen niveau, van beginners tot gevorderden van illustratief tot abstract.Van kleine illustratie tot buiten een landschap leren maken.

Houd je van tekenen/schilderen maar kom je er thuis niet aan toe? Dan is dit jouw momentje. Schilder of teken je al jaren? maar schiet je tekort op anatomie, perspectief of portret, hier spijkeren we je bij!

Incl: materiaal, koffie/thee/ koekje en gezelligheid, 13€ per les, maandfactuur of los betalen.,Afzeggen? minimaal 24 uur van te voren.

en op donderdag van 19.30 tot 21.00 

Dit is een mix groep, leerlingen die te oud zijn voor de kindergroepen stromen hier naar door en volwassen leerlingen die geen tijd (meer) hebben overdag, lessen hier s ávonds. max 10 personen op de groep, wachtlijst.

Creatieve begeleiding  Dagbesteding

op maandag van 10.00 tot 12.00

 

Een gat in je weg, een ongeval, ziekte, overspannen, wegbezuinigd of op een andere manier even de weg kwijt in je leven en de boel weer in balans aan het brengen? Hier kun je lekker 2 uurtjes ontspannen en creatief aan de slag. Emoties uiten in het maken van een abstract of juist keihard iets nieuws leren zodat je straks weer je weg kunt vinden, het mag allemaal. Duidelijke begeleiding, app contact en handvaten krijg je tussen het creatief bezig zijn door. Niet alleen maar een blaadje en een potlood en een stoel maar ook een gesprek, een luisterend oor en duwtjes over drempels, schoppen onder de kont en schouderklopjes

 

incl. materiaal, koffie/thee/koekje en gezelligheid € 13,- maar ook met een PGB voor dagbesteding/begeleiding tegen PGB tarief v.a. € 22,60 per dagdeel, incl administratie, rapportages, doelenplan, overleg, etc.

Kinder kunst feestjes

kijk in het rooster voor onze feestjes tijden

 

Even denken, wat hebben we allemaal:

*Theatermasker maken Feestje       * Avengers op een T-shirt feestje    *decohanger feestje

*Graffiti T-shirt maken Feestje       *tassenhanger feestje      *Eenhoorn magie feestje

* 3d dame feestje         * Kussen voor op je kamer feestje     *Windgong maken    *mixed media schilderij feestje   *Silhouette schilderij maken feestje  * Dromenvanger maken feestje  *baseball pet pimpen feestje

 

De feestjes zijn incl.drinken, lekkers, chips en materiaal dus u hoeft alleen het eten nog te regelen. Lekker makkelijk. Foto's beschrijving en kosten vind u hier.

Workshops

Meestal op zondagmiddag tenzij anders vermeld.

 

*Pompoenkunst, abstract leren maken en kennen, kinderkamerschilderijen maken, dry-brush, tekenen en schilderen, Dripping, Striptekenen (jeugd), dromenvangers (jeugd) en nog veel meer

 

kijk vooral even voor de schoolvakanties op de home of onze facebookpagina.

Workshops vind u per stuk in de agenda met daarbij de kosten,dagen en tijden en hier

 

 

Creatieve Groepsworkshops Op reservering

 

U zoekt iets om met een kleine groep te doen, babyshower, zussendag, creatief vrijgezellenfeest, personeelsfeestje etc. Dat kan, alle genoemde workshops kunnen ook voor een groep worden samengesteld. maar voor een babyshower en een zussendag hebben we ondertussen al een beproeft succesvol draaiboek liggen. Informatie? even bellen 06-28994660 kosten? vanaf 15 euro pp.

Wij kunnen max. 20 personen op onze locatie kwijt. Voor grote gezelschappen boven de 20 personen komen we ook bij u op locatie workshops geven. Zo hebben we al eens een waterverf schilderij gemaakt met 35 personen tegelijk op een buitenlocatie. Overleg gerust uw idee.

 

Bellypaint voor de babyshower of airbrushtattoos voor het vrijgezellenfeest of de zussendag behoren ook tot onze mogelijkheden. Klik voor de eerste ideeën Hier

 

 

Let op! Vanaf 1 maart 2017 geldt voor al onze groepen de 24 uurs regeling, wilt u kostenloos afzeggen?

Doe dat dan 24 uur van te voren. Whats-app of bel: 06-28994660 anders worden uw lessen gewoon doorgefactureerd.

bottom of page