top of page

Groeps Workshops:

Babyshower * Vrijgezellenfeest * Zussendag * Teambuilding * Creatieve gezinsdag * Verwerkingsdag * Bedrijfsuitje * Vrouwendag * Verwendag * Tieneruitje *

Ontspannen en gezellig want onze workshopruimte is precies goed voor een gezelschap vanaf 4 tot 20 personen. Door onze flexibele indeling heb je nooit het gevoel dat je in een grote lege ruimte zit.

Wat kan er dan?:

Simpel!,  je kunt alleen een groepsworkshop boeken voor een aantal personen en het daarbij laten, je wordt dan ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Je kunt de gekozen workshop aanvullen met een chocolade fondue 2,- p.p. extra, je kunt je groep-workshop aanvullen met bubbels en knabbels je betaald dan 6 euro p.p. extra (rode/witte wijn, frisdrank en hapjes) Wil je de workshop zelf aanvullen met meegenomen eten door de gasten zoals een amerikan party? Zoals vaak bij onze babyshowers? Ook leuk! dan regelen we een buffet opstelling en zorgen wij weer voor koffie en thee. Jouw groep is altijd de enige groep aanwezig, we hebben geen andere zalen waar andere dingen gebeuren dus het hele gebeuren is lekker intiem, helemaal voor jouw groep

Lantarens maken en kaarsjes met 3d verf:

Leuke houten lantarens, helemaal zelf voorzien van decoratie papier of beschilderen, beplakken met bloemen, glitters of veren, je kunt zo gek of zo modern gaan als je wil. Super gezellig en bakken vol materiaal om uit te kiezen.

14 euro p.p.

Babyshower pakket 1:

Hierbij hangt er een waslijn vol lege baby benodigdheden in de workshop ruimte, jouw groep leert verschillende technieken om deze te pimpen en je gaat naar huis met een persoonlijk gepimpte "babylijn"van je eigen vriendinnen, moeder, schoonmoeder en collega. Zo gezellig! 25 euro p.p.

Toevoegingen:  voor de mama-to-be een bellypaint of gipsbuik laten maken.

Theater maskers maken:

Elke gast krijgt een leeg masker en gaat deze door middel van verschillende technieken voorzien van verf, glans, parelmoerverf, gouden versieringen, kantjes en bandjes, glitters en veren omtoveren tot een kunstwerk. OOk hier weer bakken vol materialen om uit te kiezen en een eigen design te maken. Veel verschillende techniekjes en mogelijkheden om mee aan de slag te gaan.

Mixed media schilderij maken:

Met stempelen, spatten, plakken, scheuren, schilderen en vormen in verschillende lagen maak je een mooi mixed media schilderij met verschillende thema's zoals, nostalgie, romantiek, industrie, brokante of vintage.

25 euro p.p.

Textiel pimpen:

Van T-shirt en hemdje tot schoenen of tas. Wij leren je 3 technieken om deze helemaal in je eigen stijl te pimpen, met stoffen, bandjes, verf, knopen, vilt, met verschillende patronen en plaatjes of tekst. De mogelijkheden zijn leuk, onverwacht en eindeloos. Creatief en oergezellig!

v.a. 20 euro p.p.

Verwerkingsdag:

Een overlijdensdatum of het verwerken van een ander trauma of ziekte in de familie of vriendengroep kan ook op een gezellige manier gebeuren. In een ontspannen sfeer maar wel door onderling te praten over dat wat je bezighoud maak je met elkaar 1 groot emotie abstract of allemaal een eigen abstract schilderij. Dit helpt om te praten, gevoelens te uiten maar ook om dingen positief te benaderen, Denk aan de woorden: doorgaan, dingen oppakken, iets mooist achterlaten etc. Praten hierover tussen het werken door kan dingen op de juiste plaats zetten en het op deze manier bezig zijn met creëren van kunt geeft veel rust. Mooi dat het kan, begeleiding en ervaring aanwezig, we praten, vragen en bemoedigen je erdoorheen.. 25 euro p.p.

Babyshower pakket 2:

Een collage van vrolijke kinderkamerschilderijtjes voor de babykamer maken, met leuke voorbeelden maak je allemaal een eigen schilderij dat qua kleurgebruik en vormgeving past bij die van je buurvrouw, door de schilderijtjes leuk bij elkaar te hangen ontstaat er een leuke versiering voor de kinderkamer. Heel persoonlijk en waardevol voor de nieuwe mama. 18 euro p.p.

Toevoegingen: Voor de mama-to-be een bellypaint of een gipsbuik laten maken.

En.....

elk feestje op de feestjes pagina kan aangeboden worden als groepsworkshop. Zelf een idee of eits gezien vraag het na!

Dit is natuurlijk een klein overzicht van alle workshops die wij geven, Iets gezien wat je leuk lijkt met jouw eigen groep. Gooi het bij ons in de groep! 06-28994660

Ken je ze allemaal?: Deze zijn ook geschikt om in een groepworkshop vorm te gieten:

Pompoensnijden (seizoensgebonden) Dry Brush Beginners, Art Academie live (follow-the-leader schilderen met super resultaat), kussentje beschilderen, abstract schilderen, kinderkamer schilderij maken,  Colorfull animals abstract, Dripping, elfenpotjes, pouring art, handlettering, textielverharder werkstukken en nog veel meer

bottom of page